Ne ofrojmë zgjidhje te plota dhe te personalizuara per cdo klient.

Zanussi shpk operon në tregun Shqiptar me një eksperiencë 10 vjecare në fushën e tregtimit, shitjes me shumicë dhe pakicë të pajisjeve për bare, restorante, pasticeri, piceri, supermarkete, fast-food, furra buke, xhelateri, dhoma frigoriferike, pasjisje elektroshtëpiake si dhe riparime te cdolloj pajisje.

Tek Zanussi Profesional Tiranë do të gjeni një gamë të larmishme pajisjesh italiane të përdorura të cilësisë më të mirë. Vetëm në gjashtë vjet Zanussi ka arritur që të zgjerojë veprimtarinë e saj të shitjes edhe më dy filiale po në Tiranë. Vizioni i Zanussit është që të ofrojë pajisje profesionale për  të gjitha bizneset.

Misioni kryesor për firmën është që të rrisë edhe më tej biznesin dhe shërbimet, si dhe ato të klienteve, duke siguruar cilësinë më të lartë të mundshme të produkteve. Strategjia e Zanussi Albania është që të mbështesë klientët bazuar në kënaqësinë pa kompromis duke ju ofruar paketa të plota moderne zgjidhjesh për të vleresuar e arritur kërkesat e tyre.  Zanussi  vlereson mbi te gjitha marrëdheniet afatgjata me klientet.

Çfarë na Diferencon?
1000
+

Produkte të ndryshme

1
Vit

Garanci për cdo produkt

5
Vjet

Asistence teknike

Cfarë Ofrojmë?

Kompania Zanussi shpk ofron pajisje për bare, restorante, kuzhina, supermarkete, fast food, etj. Tek ne do të gjeni gjithcka që ju duhet për arredimin e biznesit tuaj. Kompania ofron kualitete të ndryshme duke filluar nga cilësia e mesme deri në cilësinë më të lartë.

Mëso më tepër

+355 67 20 00 555

Produktet Tona

Zanussi ofron në tregun Shqipëtar pajisje të përdoruara italiane nga më cilësoret me  cmime më konkuruese. Për cdo produkt Zanussi ofron garanci 1 vjecare dhe asistencë teknike për 5-vjecare.

Kompania ofron kualitete të ndryshme duke filluar nga cilësia e mesme deri në cilësinë më të lartë.
•    Pajisje per bare
•    Pajisje per restorante
•    Pajisje per pasticeri
•    Pajisje per piceri
•    Pajisje Fast-Food
•    Pajisje per furra buke
•    Gelateri
•    Dhoma frigoriferike
•    Pajisje elektroshtpiake
•    Riparim të cdolloj pajisje
•    Prodhime inoxi, tavolina pune, kapa aspirimi, etj