Dëshironi informacion më të detajuar?

Ofrojmë Garanci 1 Vjeçare

Për cdo pajisje

Tek Zanussi Profesional do gjeni garanci te plote per te gjitha pajisjet qe tregtojme.

Asistencë teknike

7 Vjeçare

Jo vetem tregtojme por edhe ofrojme asistence 7 vjecare per produktet tona profesionale.

Produkte te Reja

dhe te Perdorura

Tek zanusi do gjeni nje gamë te gjere produktesh me cilesi maksimale te garantuar

    Për informacion më të shpejtë: Na kontaktoni ne nr tonë të telefonit - +355 67 20 00 555