Produktet Tona Zanussi

Produktet Profesionale Zanussi

Zanussi Profesional Tirane ofron produkte të të gjitha llojeve per arredinim e bareve, restorante, furra buke, pasticeri, dhoma frigoriferike etj. Na vizitoni ne Showroom-in tone qe ndodhet ne adresen: 400 metra nga Casa italia, ne hyrje te Tiranes per te pare nga afer pajisjet tona profesionale.

 • Friteze patatesh
 • Xhiro pjekse mishi
 • Shtydhese lengjesh profesionale
 • Soba gazi
 • Peshore elektronike per dyqane
 • Paisje per lengje frutash
 • Pajisje per restorante
 • Pajisje per piceri
 • Pajisje per pasticeri
 • Pajisje per kreperi
 • Pajisje per furra buke
 • Pajisje per bare
 • Pajisje per bare, restorante te perdorura dhe te reja
 • Makineri per akullore
 • Lavamane pune
 • Ekspozitore per pasticeri
 • Frigorifere vitirine per supermarkete
 • Frigorifere ngrires
 • Dhoma frigoriferike
 • Furra picash
 • Aksesore zbukurues per restorante
 • hika profsionale per kuzhine
 • Pajisje Profesionale per restorante
 • Pajisje Profesionale Kuzhine
 • Ekspozitore rrotullues per pasticeri
 • Furre pice
 • Banak mishi
 • Sobe profesionale me 4 vatra
 • Shtrydhese portokallesh profesionale
 • Zgare, vater, bolitor EMP Project
 • Brumatrice profesionale
 • Zgare me korrent
 • Zgara per restorante
 • Zgara per pjekje me qymyr
 • Frigorifer pasticeri
 • Furre pice
 • Banak mishi
 • Sobe profesionale me 4 vatra
 • Shtrydhese portokallesh profesionale
 • Zgare, vater, bolitor EMP Project
 • Brumatrice profesionale
 • Zgare me korrent
 • Zgara per restorante
 • Zgara per pjekje me qymyr
 • Zbukurime per restorante
 • Vajore per restorante
 • Prerese buke
 • Tostier profesional per fast food
 • Tenxhere per gatim
 • Tavolina karrige per restorante
 • Tava profesionale per furra
 • Tabaka profesionale per lokale
 • Soba profesionale
 • Soba me gaz profesionale
 • Pjata porcelani dekorative
 • Pjata per kuzhina profesionale
 • Pjata druri per pica
 • Pjata dekorative per restorante
 • Ngrohese picash, byrekesh
 • Ngrohese per banak
 • Mikrovala profesionale
 • Mbajtese embelsirash
 • Lopata per pica
 • Kosha per market
 • Hell per pjekje qingji
 • Grirese mishi per restorante
 • Garuzhde per restorante
 • Furra pice me dru
 • Frigorifere ngrires
 • Dhoma frigoriferike
 • Furra picash
 • Aksesore zbukurues per restorante
 • hika profsionale per kuzhine
 • Pajisje Profesionale per restorante
 • Pajisje Profesionale Kuzhine
 • Ekspozitore rrotullues per pasticeri
 • Furre pice
 • Banak mishi
 • Sobe profesionale me 4 vatra
 • Shtrydhese portokallesh profesionale
 • Zgare, vater, bolitor EMP Project
 • Brumatrice profesionale
 • Zgare me korrent
 • Zgara per restorante
 • Zgara per pjekje me qymyr
 • Friteza profesionale
 • Frigorifer ngrires per dyqan
 • Frigorifer me rrutullim
 • Frigorifer embelsirash
 • Frigorifer dollap per dyqan
 • Ekspres kafeje per lokale
 • Banak per menca
 • Banak per lokale
 • Aksesore zbukurues per tavolina restorantesh
 • Frigorifer per Fast Food me 7 tasa
 • Frigorifer feskues vitrine
 • Frigorifer vitrine per akullore
 • Furra picash me gaz dhe me korent
 • Xhiro mishi me gaz
 • Mbajtese Akulloresh
 • Tenxhere profesionale
 • Zgare me gur vullkanik
 • Cekic mishi per kuzhine
 • Zgare me gaz me gjysem vija dhe gjysme pjaster
 • Sobe gazi me kater vatra pa furre
 • Grirese mishi trefazore
 • Frigorifer banak inoksi i ri italian dy kapakesh
 • Ekspozitor peshku
 • Furre picash me gaz
 • Fetatrice sallami
 • Sfoliate picash
 • Ngrohese patatesh
 • Frigorifer vere i vogel
 • Friteze pa rubinet Italiane
 • Friteze teke gazi mbi tavoline
 • Friteze teke me rubinet
 • Furra pjekje profesionale te vogla
 • Furra profesionale te vogla SMEG
 • Gota te ndryshme per pije
 • Grirese mishi dhe djathi
 • Grirese patatesh
 • Xhiro mishi e mbyllur
 • Xhiro pjekese mishi per Fast Food
 • Krepiere dyshe
 • Kulluese makaranosh profesionale
 • Luge akullore per pasticeri
 • Llampe Patatesh per Fast Food
 • Makine frapeje
 • Makineri 3 ne 1 Mikser Blender dhe Shtrydhese
 • Makineri akullore kollone
 • Makineri akullore me lopata
 • Makineri graniti
 • Makineri grirese mishi
 • Makineri per Hot Dog
 • Makineri kokoshkash Popcorn
 • Mbajtese lengjesh
 • Mbajtese pijesh
 • Motorr aspirimi FI120
 • Peshore mekanike kuzhine
 • Piston mishi dhe qofte
 • Pjekse kafe turke
 • Produktor akulli 20L dhe 30L
 • Reklamues torte
 • Rende djathi
 • Sobe me 5 vatra dhe bulitor
 • Sobe gazi me nje vater
 • Shtrydhese frutash profesionale
 • Tava furre te dimensioneve te ndryshme
 • Tava Inoksi per furre
 • Tostiere dyshe elektrike
 • Tostiere dyshe me gaz
 • Tostiere Wafers
 • Thika mishi
 • Vater gazi teke
 • Vitrine ngohese
 • Zgara dyshe teke, korent, gaz
 • Zgara frigoriferike
 • Krepiere teke
 • Zgare me qymyr
 • Zgare zierese
 • Ene kuzhine
 • Aksesore kuzhine
 • Banjomari dyshe
 • Berse frapeje
 • Brumatriqe 80 L tre fazore
 • Brumatriqe 100 L tre fazore
 • Bulitor profesional nje trupesh
 • Depozite vere druri
 • Dru per pica
 • Frgorifer freskues kollone per bare
 • Grirese mishi dhe djathi
 • Grirese patatesh
 • Xhiro mishi e mbyllur
 • Xhiro pjekese mishi per Fast Food
 • Krepiere dyshe
 • Kulluese makaranosh profesionale
 • Luge akullore per pasticeri
 • Llampe Patatesh per Fast Food
 • Makine frapeje
 • Makineri 3 ne 1 Mikser Blender dhe Shtrydhese
 • Makineri akullore kollone
 • Makineri akullore me lopata
 • Makineri graniti
 • Makineri grirese mishi
 • Makineri per Hot Dog
 • Makineri kokoshkash Popcorn
 • Mbajtese lengjesh
 • Frigorifer freskues vere kollone
 • Frigorifer Inoxi kollone
 • Frigorifer ekspozitor peshku
 • Tostiere teke
 • Sobe profesionale me 6 vatra
 • Sfoliate
 • Sfoliate per brumin e pices
 • Produktor akulli
 • Piston qoftesh i perdorur
 • Perzierse frapeje
 • Ngrohese picash me rrotullim
 • Ngrohese byrekesh me uje
 • Mulli ekspresi
 • Mikser profesional 60 litra Zanussi
 • Makineri per akullore
 • Llambe patatesh
 • Lavastovilje
 • Ekspres me 3 grupe
 • Bulitor makaronash me kater racione
 • Brumatrice per furre
 • Brumatrice me dy shpejtesi
 • Brumatrice e perdorur
 • Brumatrice e perdorur italiane
 • Lavastovilje profesionale Virtus
 • Grirese djathi
 • Grirese djathi per pica
 • Furre per pjekje Smeg
 • Friteze dyshe me gaz
 • Frigo kollon ngrires
 • Frigorifer per akullore me 7 vasketa
 • Frigorifer ngrires
 • Frigorifer banak per markete
 • Frigorifer akullorje me 12 vasketa
 • Frigo me tasa per fast food
 • Fetatrice e perdorur