Astrit. D.

Kam blere disa produkte per pasticerine dhe jam me te vertete shume i kenaqur. Tashme per cdo gje i drejtohem kompanise Zanussi per cdo lloj pajisje tjeter. Gjithmone kam gjetur zgjidhjen qe kam deshiruar.

Adela

Te gjitha pajisjet qe me jane dashur per pasticerine e re i kam gjetur tek Zanussi. Produkte cilesore dhe asistence teknike e mrekullueshme.

Andi K.

Tek Zanussi kam gjetur sobat me profesionale qe me jane dashur per restorantin tim. Pervec kesaj, aty kam gjetur edhe produte te tjera elektroshtepiake mjaft cilesore.