Pajisje për Pastiçeri dhe Piceri

Zgjidhni pajisjet qe i pershtaten me se miri ambienteve te biznesit tuaj.

Read More

Pajisje Fast-Food

Zgjidhni pajisjet qe i pershtaten me se miri ambienteve te biznesit tuaj.

Read More

Gelateri

Gelateri produkte gelaterie, frigorifer per akullore. Dhome frigoriferike. Zanussi Albania. Tirane

Read More

Dhoma Frigoriferike

Zgjidhni pajisjet qe i pershtaten me se miri ambienteve te biznesit tuaj.

Read More

Pajisje Për Bare

Zgjidhni pajisjet qe i pershtaten me se miri ambienteve te biznesit tuaj.

Read More

Pajisje Per Restorante

Pajisje per Restorant. Produkte profesionale per biznesin tuaj. Zanussi Tirane.

Read More
Telefono
Harta