Dhoma Frigoriferike

Zgjidhni pajisjet qe i pershtaten me se miri ambienteve te biznesit tuaj.

Lexo më tepër

Gelateri

Gelateri produkte gelaterie, frigorifer per akullore. Dhome frigoriferike. Zanussi Albania. Tirane

Lexo më tepër

Pajisje Fast-Food

Zgjidhni pajisjet qe i pershtaten me se miri ambienteve te biznesit tuaj.

Lexo më tepër

Pajisje për Pastiçeri dhe Piceri

Zgjidhni pajisjet qe i pershtaten me se miri ambienteve te biznesit tuaj.

Lexo më tepër

Pajisje Per Restorante

Pajisje per Restorant. Produkte profesionale per biznesin tuaj. Zanussi Tirane.

Lexo më tepër

Pajisje Për Bare

Zgjidhni pajisjet qe i pershtaten me se miri ambienteve te biznesit tuaj.

Lexo më tepër